Warmtepomp offerte

Vergelijk prijsopgaves van verschillende gecertificeerde specialisten

Bespaar tot 30 procent door warmtepomp offertes te vergelijken

Een warmtepomp offerte vergelijken loont, dus waarom zou je niet gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere gecertificeerde specialisten? Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar ook op het installeren van de warmtepomp. Door offertes van verschillende warmtepomp installateurs te vergelijken kun je namelijk tot wel 30 procent op je nieuwe aanschaf besparen, of je nu kiest voor een hybride of een all-electric warmtepomp. 

Het opvragen van warmtepomp offertes gaat vrij eenvoudig in zijn werk. Zo laat je jouw gegevens achter, waarna je door maximaal vier leveranciers, installateurs en specialisten een warmtepomp offerte zult ontvangen. Gratis en geheel vrijblijvend, je bent dus nergens toe verplicht. 

Waterpomp offertes vergelijken?

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van specialisten, installateurs en leveranciers.

Kiezen voor een warmtepomp

Met een warmtepomp verwarm je je woning zonder gas, waardoor verwarmen niet alleen een stuk duurzamer, maar ook goedkoper is. Op dit moment zijn er zelfs subsidies beschikbaar wanneer je kiest voor een warmtepomp, het loont dus om nu al een offerte aan te vragen.

De nieuwe norm

Als het aan het kabinet ligt wordt de hybride warmtepomp zelfs de nieuwe norm voor het verwarmen van woningen. Vanaf 2026 wil men een hybride warmtepomp laten plaatsen wanneer de cv-ketel aan vervanging toe is. Een hybride warmtepomp werkt – in tegenstelling tot een all-electric warmtepomp samen met een cv-ketel waardoor je tot wel 60 procent aan aardgas kunt besparen. Des te meer reden om dus voor die tijd al een warmtepomp te laten plaatsen. 
 

Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?

In principe is bijna ieder huis geschikt voor een warmtepomp, het ligt er alleen wel aan voor welk type je kiest. Het is dus handig om te weten welk type het best bij jouw huis aansluit voordat je een offerte voor een warmtepomp aanvraagt.  

De warmtepomp die het meest voorkomt is de hybride warmtepomp, dit is meestal een lucht/water warmtepomp en werkt dus samen met je cv. Een hybride warmtepomp is qua aanschaf een stuk goedkoper dan een all-electric warmtepomp en is tevens te gebruiken is huizen die minder goed geïsoleerd zijn. Het voordeel van een hybride warmtepomp is dus dat hij goedkoper is in aanschaf en ook werkt in huizen waarvan de isolatie minder goed is. Het nadeel is dat er nog steeds een cv-ketel aanwezig moet zijn. 


Een all-electric warmtepomp kan zijn warmte ook uit andere natuurlijke bronnen halen, zoals de bodem of uit grondwater. Dit type warmtepomp vervangt de cv-ketel in zijn geheel, waardoor je volledig van het gas af kan. Een volledig elektrische warmtepomp is echter wel duurder in aanschaf en installatie en vereist een goed geïsoleerde woning.

Twijfel je nog welk type warmtepomp het best in jouw huis zou passen? Geef dan bij het aanvragen van de warmtepomp offerte aan dat je nog geen keuze hebt kunnen maken. Zo kunnen de specialisten bedenken wat voor jou de beste optie is. 

Request a Quote Today

Reach Us

Location :

36-B W 1st Ave, Miller, SD 57362, USA

Email :

info@domain.com

Phone :
+1-800-123-4567
+1 123-456-7890